38616002739Kako se zagotovljeno znebiti hemoroidov
z uporabo kreme «HemorrhoSTOP»

img

-25%
POPUST

trenutna cena:

€ 32.00

redna cena: € 64.00

 • Brez nepotrebnih operacij ali bolečih posegov
 • Brez zdravniškega recepta ali domače uporabe dragih izdelkov
 • Brez stranskih učinkov
 • Deluje hitro, zagotavlja hitro olajšanje
 • Izdelana iz izključno naravnih sestavin, ne vsebuje nobenih »kemikalij«
 • Ponovitev stanja ni več vprašanje
 • Nič več madežev na vašem spodnjem perilu, , lahka
  tekstura, se hitro absorbira

Učinkovito in 100 % naravno
Krema za zdravljenje hemoroidov kreme «HemorrhoSTOP»

Krema za zdravljenje hemoroidov kreme «HemorrhoSTOP» Rešilna bilka

Ne morete normalno živeti? Vas je sram, trpite zaradi bolečin in nimate več moči, da bi to zdržali? Krvavenje in bolečina – to so simptomi razpok v vašem rektalnem predelu. Obstaja tveganje vnetja, fistule ali infekcije, ki se lahko razširi po vašem telesu. Potrebujete rešilno bilko, ki vam bo pomagala znebiti se bolečin in vnetja, zmanjšati oteklino in tkivom zagotovili hranila, vam pa pozabiti na vašo težavo. Kremo za zdravljenje hemoroidov nanašajte lokalno. Tveganje za predoziranje ali zasvojenost ne obstaja, ravno tako alergijskih reakcij. Gre za učinkovit izdelek za lajšanje in preprečevanje tega stanja. Krema za zdravljenje hemoroidov vas bo vrnila nazaj v normalno življenje v trenutku!

img

Vzroki za pojav hemoroidov

 • Težko fizično delo, delo »na nogah«, sedeč način življenja
 • Nosečnost in porod
 • Nepravilne in neredne prehranjevalne navade, pitje alkohola
 • Zaprtost ali driska
 • Dednost
 • Krčne žile in krvni strdki – glavni vzroki za
  hemoroide!
  img

Kako lahko krema pomaga zdraviti hemoroide kreme «HemorrhoSTOP»

Krčne žile in krvni strdki, ki preprečujejo normalen pretok krvi, se prištevajo med glavne vzroke za pojav hemoroidov. Redna uporaba kreme vodi do:

Izboljšanja stanja krvnih žil

Izboljšanja tonusa
žil

Učvrstitve sten krvnih žil

Varna in učinkovita krema za hemoroide lajša bolečino, odpravlja lokalna vnetja, zmanjšuje otekanje in preprečuje srbenje. Pozabili boste na občutek tujkov v vašem rektumu, na kri, bolečino in strah pred neznanim.
Krema preprečuje vnovičen pojav hemoroidov; stanje se ne bo ponovilo.

Kaj menijo zdravniki kreme «HemorrhoSTOP» – proktologi o kremi za zdravljenje hemoroidov

img

«  ... Ravno včeraj je k meni prišla na pregled pacientka, po dveh tednih uporabe kreme HemorrhoSTOP. Pregledala sem jo in ugotovila, da so globinski vozliči izginili in da se je tkivo vrnilo na svoje mesto. Ostala bo majhna brazgotina, a je ne bo nikoli nihče opazil. Pacientka ne poroča o nobenih izlivih ali srbenju. Vijoličast vozel je bil viden z zunanje strani, a se je ravno tako zmanjšal. Rezultati so nedvomno opazni. Glede na njeno poročilo in pregled lahko sklepam, da je pacientka popolnoma pozdravljena.  »

Jasna Mrkopalj proktologinja, 17 let zdravniških izkušenj, Izola.


img

«   ... Glede na moje izkušnje lahko rečem, da so izdelki za zunanjo uporabo, ki zmanjšujejo simptome hemoroidov, izjemno redki. Številni pacienti se soočajo z alergijskimi reakcijami in vzdraženost se še poslabša. Poleg tega velikokrat, ko predpišem kremo, pacienti ignorirajo moja navodila. To upravičujejo z besedami »tablete so mi pomagale, hvala« ali »se že počutim bolje, minilo je samo od sebe« ali slepijo sami sebe, a to ni dovolj. V resnici je tako ženskam kot moškim nerodno zaradi madežev na perilu. Mastna tekstura kreme povzroča nelagodje, predvsem poleti. A krema HemorrhoSTOP ni popolnoma nič mastna, a kljub temu učinkovita. Rezultati vseh pacientov izkazujejo pozitiven trend od prvega tedna nanosa ...   »

Marjan Razboršek, Proktolog, 9 let izkušenj, Jesenice.


Krema za zdravljenje hemoroidov
kreme «HemorrhoSTOP»

100 % naravno

Sestava izdelka je izjemno pomembna. Kremo izberemo zaradi njene sestave, takšne, ki bo pozdravila vaše težave.


img

Izvleček propolisa
Zmanjšuje otekanje in bolečino v rektalnem predelu, krepi stene žil ter lajša absorbcijo krvnih strdkov in vozličev nazaj v telo.

img

Divji kostanj
Deluje protivnetno in zdravi poškodovano kožo. Rastlino so vedno priporočali za zdravljenje vaskularnih težav in težav kot hemoroidni vozli. Divji kostanj obnavlja elastičnost žil in povečuje njihovo moč.

img

Olje grozdnih semen
Proti pekočemu občutku. Olje spodbuja krvni obtok in obnavlja poškodovane žile ter oslabljene stene krvnih žil.

img

Aloe vera
Naravno zdravilo, ki izboljšuje stanje vaše kože, jo ščiti pred alergijami in ekcemi. Sok listov aloe vere blaži vzdraženost kože in izboljšuje obrambni mehanizem telesa v boju proti novim simptomom hemoroidov.

img

Čebelji vosek
Ima regenerativno funkcijo ter je učinkovit pri zaustavljanju krvavitev in srbenja.

img

Karitejevo maslo
Pomaga premagovati vnetja, bolečino, otekanje in srbenje. Zdravi in lajša nelagodje v primerih zelo vzdražene kože.

img

Rujevo olje
Pomaga pri hitrejšem obnavljanju kože, obnavlja njeno elastičnost in moč, da lahko premaguje srbeč občutek. Rujevo olje lajša bolečine in zaustavlja krvavenje.

img

Olje poprove mete
Zaustavlja bolečino, srbenje in vzdraženost kože, tako od znotraj kot od zunaj. Ravno tako ščiti kožo in preprečuje nova vnetja.


Zakaj je krema za zdravljenje hemoroidov kreme «HemorrhoSTOP»
priporočljiva za vsakogar?

Krema za zdravljenje hemoroidov zmanjšuje otekanje, bolečino, pekoč občutek v rektalnem območju. Normalizira regeneracijo tkiva, kar omogoča hitro zdravljenje in vam pomaga pozabiti na vaše stanje.

 • Izboljšuje pretok krvi
 • Zmanjšuje otekanje
 • Hitro obnavlja stene krvnih žil in preprečuje krvavenje
 • Redči kri
 • Krepi   stene žil
 • Zmanjšuje krvne strdke – vzrok za hemoroide
 • Čisti in obnavlja žile v medeničnem območju
 • Podpira površine sluznic

hemoroidi so resna težava. Odlagajne zdravljenja je nevarno!


STADIJ 1

img

STADIJ 2

img

STADIJ 3

img

STADIJ 4

img

Mnenja pacientov o kremi za zdravljenje hemoroidov kreme «HemorrhoSTOP»


«  Težave s hemoroidi so se začele potem, ko sem rodila, saj je bil otrok velik. Sprva nisem ukrepala (naredili so mi epiziotomijo in posledično sem čutila bolečino povsod). Ko so se po operaciji šivi zacelili, so se v mojem rektalnem predelu pojavili vozliči. Bila sta dva, ki sta se drgnila eden ob drugega, bila sta izbuljena iz rektuma. Potisnila sem ju nazaj, vendar ni pomagalo, še naprej sem krvavela. Potem sem začela jemati tablete, a so se po pol leta znova pojavili. Ko sem prvič nanesla kremo, nisem čutila nobene spremembe. Koža jo je hitro absorbirala, zato se mi je zdelo, da jo moram nanesti znova. Po 3-4 dneh sem opazila, da več ne krvavim, potem ko grem na stranišče. Posledično je srbenje postopoma izginilo, zdaj pa že mesec dni kremo nanašam zgolj preventivno. Vse je tako, kot bi moralo biti.  »

Irina Karpuča, 32, računovodja

«  Zaradi hemoroidov trpim že 12 let. Sem v 3. stadiju in bojim se operacije. Preizkusil sem kremo in zelo sem zadovoljen z njenimi rezultati. Vozli so precej hitro izginili. Nanašam jo že tri mesece, redno, in stanje se ni ponovilo. Krema je blagodejna, ni ne lepljiva ne mastna in ne povzroča alergij.  »

Jure Medanovič, 52, metalurg

«  Moji hemoroidi so se prvič pojavili po tekmi. Nisem obiskala zdravnika, le kremo sem kupila. Nikomur nisem povedala in jo začela uporabljati. Po dveh tednih sem prenehala, saj so simptomi izginili. Kremo hranim v hladilniku, še vedno imam pol tube. Hemoroidi so se pojavili po veliki tekmi, vendar sem zdaj odločena, da bom kremo uporabljala tudi preventivno.  »

Mаrina, študentka, triatlonska šampionka